Datoen er 21.12, og det er på tide med en status fra a-laget. Steinberg har jobbet (som vanlig) aktivt i markedet og kan presentere følgende signeringer foran 2015 sesongen.

Joakim Hellberg, Ole Andreas Trolsrud, Frode Rakkestad, Choman Omar og Kerem Yildrim.

Og vi har bare akkurat startet, flere kanoner er på vei inn så følg med.

 

 

 

 

Joakim Hellberg (20 år fra Mif) - Joakim kommer til Steinberg fra junior-fotball i Mif. Joakim har blitt regnet som et talent i mange år, men ønsket et hvileår etter juniorfotballen. Steinberg snuset på den talentfulle indreløperen allerede foran 2014, men først nå har vi blitt enige om en avtale. Joakim har imponert under trening i Desember og fortsetter stigningen vil det bli mange minutter i 4 div i 2015.

 

Ole Andreas Trolsrud (27 år comeback) - En legende returnerer. Endelig er Ole tilbake! Vi har ventet i to år på å få en av områdets beste trente indreløpere tilbake i troppen, og etter at Ole flyttet tilbake til Østlandet blir comebacket en realitet. Ole er en herlig type på alle måter, og vi gleder oss stort over nysigneringen.

 

Frode Rakkestad (29 år - Comeback) - En annen Steinberg-legende tar på seg a-drakta igjen etter en sesong på b-laget. Frode spilte for oss mot Holeværingen på høsten i år, og var banens beste i seieren på Bakke std. Det ble tidlig klart at vi ønsket et comeback fra Frode, og når følelsen var gjensidig så gleder det alle Steinberg-hjerter.

 

Choman Omar (25 år - Fjell) - Choman Omar er klar for Steinberg etter at han har imponert på trening de siste månedene. Den litt uortodokse teknikeren har imponert med gode ferdigheter og et vanvittig skudd. Choman har et stykke igjen ift fotballform, men det er liten tvil om at det er en god spiller i kroppen.

 

Kerem Yildirim - (28 år - Skjetten fotball) - Kerem Yildirim er foreløpig siste nysignering for året. Kerem kommer fra Skjetten fotball, og har lang fartstid fra 3 divisjonsfotball. Kerem jobber med å prikke formen, og 28 åringen blir bare bedre for hver trening som går.

 

Vi ønsker de nye signeringene velkommen. Vi gleder oss til å se samtlige i Steinberg-drakta i 2015.!