KIWI MJØNDALEN MED VIDERE!

Vi har inngått en ny og forbedret avtale med Kiwi Mjøndalen ut 2016 sesongen. Kiwi er en uunnværlig sponsor for oss og vi er glade de ønsker å være med videre!

Steinberg IF – Fotball har inngått en ny og forbedret avtale med Kiwi. Avtalen har en klausul om ytterligere forbedring ved opprykk for A-laget og ved opprykk for B-laget. Denne avtalen gjør at vi kan fortsette den sportslige satsingen fremover. Kiwi har vært sponsor for oss nå i mange år og skal ha en stor del av æren for at vi er i den posisjonen vi er i dag!

Vi kjemper nå i toppen av tabellen med A-laget i 4.divsisjon og B-laget i 7. divisjon. Ønsket om å fornye avtalen var derfor gjensidig og det var ikke vanskelig å bli enige om en ny og forbedret avtale ut 2016 sesongen.

Kiwi er Mjøndalens ledende dagligvarebutikk og ligger midt i Mjøndalen sentrum. De har åpent hverdager 07:00 -23:00 og lørdager 07:00 – 21:00. Med sitt hyggelige personale og med billige og bra produkter er Kiwi en butikk vi anbefaler alle våre medlemmer å handle hos!