Redebuten i 4 divisjon har gått over all forventning, og etter to serierunder står Steinberg-gutta med 6 av 6 mulige poeng, tabelltopp- og ikke minst 10-4 i målforskjell!

 

DBK - Steinberg 2-3

 

Første serierunde gikk av stabelen Torsdag 03.04 på en DBK`s trange og vanskelige hjemmebane, og i forkant en match vi gruet oss til da vi året før røyk mot DBK2 da vi håndterte forholdene dårlig. Også denne gangen var vi ukomfortable med forholdene, men alikevel er vi hele veien kneppet vassere enn DBK, og 10 min før full tid leder vi 3-1. DBK utlikner ved at det glipper for oss i feltet, og det skaper noe unødvendig spenning mot slutten av matchen.

 

Mål: David Meyer, Rudi Holloman og selvmål (Meyer påberoper seg goalen, men dommern er uenig)

Laget: Tor Ivar, Steffen, Pål, David, Jalli, Alex, Hagen, Per Arne, Rudi, David M, Klaus.

Steinberg - Slemmestad 7-2

 

Fredag 11.04 var det duket for årets første hjemmekamp på "fort" Mif std, og en fin anledning til å virkelig teste hvordan vi ligger an i forhold til det som er ventet å være et topplag i 4 divisjon. Anført av Simen R Johansen og Anders H Amundsen skapte Slemmestad problemer for oss i den første omgangen og midtveis tar de ledelsen 2-1. Like før pause utlikner vi til 2-2, og etter å ha levert en omgang under vanlig standard var det nok av "talking points" i pausen. Presset satt ikke som det skulle, kommunikasjonen var ikke på plass og altfor ofte valgte vi den enkle direkte løsningen fremfor å bygge opp ønsket måte. Pausepraten ga tydeligvis resultater, og den leksjonen vi ga Slemmestad de siste 45 er noe av det beste undertegnede har vært med på som Steinberg-trener. Kommunikasjonen, presset, farten i overgangene og presisjonen i det vi gjør var svært bra. Vi vinner andre omgang 5-0!, 5-0 mot fjorårets fjerdeplass i 4 div er sterkt.

Mål: Rudi Holloman 3, David Meyer 1, Henrik Hontvedt 1, Per Arne Johansen 1, Klaus Rybak 1.

Laget: Preben Kristiansen, Mini, Pål, David, Steffen, Kim, Hagen, Alex, Rudi, David M, Henrik H

Benk: Trieu, Petter N, Kent, Klaus, Per Arne

Nå må vi omstille og gjøre oss klare for en krig på Konnerud fredag etter påske.

Håper du tar turen.