Sesongen fortsatte som den har startet, og Steinberg-gutta kunne Torsdag kveld bokføre sin sjette seier på rad etter å ha dominert mot Jif 2 fra start til slutt. 

 

 

 

Torsdag kveld var det duket for sesongens sjette seriekamp, og rekruttene fra Jevnaker stod på motsatt banehalvdel. Steinberg går ut i et forrykende tempo, og allerede etter 40 sekunder står det 1-0, etter at Per Arne Johansen leverer en strående prestasjon som ender i et skudd fra vel 16 meter til side for keeper. Etter dette produserer Steinberg et sjanse-bonanza uten like, uten at vi klarer å omsette til tellende resultar. Vi er i utgangspunktet aldri truet av Jevnaker (med unntak av en og annen dødball), men ved vassere motstand vil sløsing som dette straffe seg. Alikevel, vi tar vår sjette seier på rad som nyopprykket lag, og det smaker ekstremt godt.

 

Neste kamp er IBK 2 på Årbogen Fredag 23.05. Møt opp og støtt gutta frem!

 

 

Laget: Tor Ivar Johansen, Steffen Gustavsen, Pål Marcussen, David Smedshammer, Jan Ove Moe, Per Arne Johansen, Espen Hagen, Kent Myrhagen, Rudi Holloman, David Meyer, Henrik Hontvedt

 

Benyttede reserver: Kim A Nielsen, Thomas Vårdal, Klaus Rybak

Mål: Per Arne Johansen (1)