Steinberg slo fredag kveld Svelvik hjemme på Mjøndalen std. Kampen endte 3-0 etter en svært god første-omgang.

 

Fredag kveld var det klart for sesongens fjerde hjemmekamp på Mjøndalen std, og Svelvik var motstander. Anført av Steffen Martinsen og Martin Dammen var det ingen tvil om at Svelvik besitter mye kvalitet som potensielt sett kunne utfordret oss.

Steinberg går hardt ut fra start, og etter 45 spilte minutter står det 3-0 til gutta etter flotte kombinasjoner som resulterte i mål av Henrik Hontvedt og Kim A Nielsen. Kronen på verket var det Pål Marcussen som fikk æren av å sette etter fantstisk frispark i lengste kryss. I første omgang er vi totalt dominante, og spesielt angripene som blir avsluttet av Henrik og Kim kommer på en måte som harmonerer svært godt med den måten vi ønsker å spille på. 

Iløpet av 90 minutter skaper Svelvik 0 sjanser, og et svært godt strukturert Steinberg (med stor arbeidskapasitet) gjør det vanskelig for motstanderne. All ære til bakre 5ér, med kaptein Marcussen og Smedshammer i spissen. Trioen på midten har funnet sin fasong, og det nedlegges svært mange km ila kampene. 

 

Laget: Preben, Steffen G, Pål M, David S, Markus B, Hagen, Kim, Alex, Henrik, David M, Rudi 

Benk: Martin Ø, Klaus R, Kent M, Jonas L

 

Mål: Henrik, Kim og Pål "Bale" Marcussen

 

 

I nest match står Fjell på motsatt banehalvdel, fredag kl 19.00 på Fjell kunstgress. Det er ventet mange tilskuere i toppkampen, og vi gleder oss allerede.

 

Vel møtt.