Fjell - Steinberg 1-1

0-1 (46 min) - Rudi Holloman

1-1 (90 min) - Fjell sk

 

Fredag kveld var det duket for oppgjør mellom første og andreplassen i 4 div på Fjell kunstgress. Fjell hadde ikke gitt fra seg så mye som et poeng på eget gress denne sesongen, og vi var forberedt på de ulike utfordringene som stod foran oss. En trang og dårlig bane er utfordrende i seg selv, og med ligaens største og mest dedikerte publikum blir det en spesiell ramme rundt det hele. I første-omgang er det en svært jevn affære, og ingen av lagene skaper de helt store sjansene (med unntak av en alene med Preben rett før pause).

Andreomgang åpner med et brak og Steinberg tok ledelsen etter få sekunder etter en gjennomløpning av Rudi Holloman, og lenge så det ut til at vi skulle ri av Fjell-presset og stikke av med alle 3 p. Dessverre utligner Fjell rett før 90 min etter en svært god avlslutning etter legg fra høyre. Fjell hadde totaltsett flest store muligheter.

 

Steinberg er igjen solide bakover, men fremover på banen er det igjen ting vi kan jobbe med. (Dog er det usikkert hvor mye vi skal trekke ut av en slik match)

Alt i alt er vi godt fornøyde med 1 p på en av divisjonens vanskeligste bortebaner. 

 

Moralen og arbeidskapaisteten i laget er svært god, og det er en gruppe spillere som jobber skinnet av seg for hverandre. 

Som kaptein Pål Marcussen melder etter kampen, det er et privilegium å spille med dere. Det kan undertegnede  utvilsomt stille seg bak.

 

Laget: Preben, Jalli, Pål, David, Steffen G, Hagen, Alex, Per Arne, Kim, David M, Rudi

Benk: Jonas, Vårdal, Klaus, Bjørn

 

Nest kamp er en ny "toppkamp" hjemme på fort Mif std mot Hallingdal fotball, og vi håper Steinberg-folket kommer for å støtte oss frem til et nytt godt resultat.