Steinberg kom tilbake etter å ha ligget under 1-0 til pause, og tok 3 nye poeng med en 2-1 seier over Hallingdal fotball. 

 

 

 

Fredag kveld var det duket for sesongens tiende runde da fjerdeplasserte Hallingdal var motstander på fantastiske Mjøndalen stadion. 

 

Steinberg kommer dårlig i gang fra start, og vi presterer på et nivå vi ikke har sett mye av tidligere i år. Dårlige bevegelser, lite tempo og lite prat sørget for at Hallingdal var det beste laget i første omgang. Målet til Hallingdal kommer fra et godt langskudd ca midtveis i omgangen.

I pausen var samtlige enige om at dette var under pari, og at man skulle gå ut å levere en annen prestasjon i andre omgang. 

 

Laget som kommer ut i andre omgang tar gradvis mer og mer over kampen, og det går ikke lenge etter at vi gjør to tidlige bytter at Rudi Holloman setter inn 1-1 på straffe (korrekt) etter at Steffen Gustavsen blir felt. Trykket fra Steinberg fortsetter utover i omgangen og vi vinner nå mange av duellene vi tapte i første omgang, spesielt sitter det høye presset noe bedre og vi skaper gunstige brudd inne sentralt i banen. Avgjørelsen faller (10 min?) før full tid etter at Rudi skyter via keeper og en Hallingdal-spiller i mål (bokføres som selvmål ifølge ref).

 

Alt i alt må vi ta lærdom av førsteomgangen, hvor vi er langt under. Men, det er også mye postivit å trekke ut av måten vi snur en dårlig dag på og plukker vår niende seire i år, og tiende kamp uten tap etter redebutten i 4 divisjon.

 

Laget: Tor Ivar, Jalli (60 min), Pål, David, Steffen, Alex, Hagen, Kent (52 min), Rudi, Per Arne, Thomas Vårdal (52 min)

Benk: Kim (38 min), Klaus (38 min), Thomas Holth, Markus (30 min).

 

 

Neste kamp er borte mot Holeværingen Fotball Mandag 23.06.