Årets første tap kom i serierunde 11 mot Holeværingen. 

Holeværingen - Steinberg 3-0

 

 

Årets første tap er et faktum etter at Steinberg ble nedsablet på Svendsrudmoen gress Mandag kveld. Holeværngen kjempet og jobbet som om at det viktigste i verden var å slå serielederen, og det klarte de til gangs. Steinberg-gutta fikk en noe kronglete inngang til start da flere av gutta slet med å finne frem til banen som ligger godt gjemt inne i skogen blant mygg, skog og Holeværinger. Fra kampen mot Hallingdal ønsket vi å forbedre første-omgangene våre, men når dommern blåste i fløyta var det 11 Steinberg-spillere som ikke hadde møtt opp. 

Holeværingen vant alt av dueller og passive Steinberg-spillere lot Holeværingen gå til pause med 2-0 ledelse etter at vi ikke har evnet å ta ned ballen i kjent Steinberg-stil. Ballen bølger frem og tilbake hele omgangen, det er strekk i laget, vi taper dueller og gir bort brudd i gunstige posisjoner. Vi er rett å slett med på Hole-ball, og der er vi i det store og hele relativt ordinære. Kanskje var savnet av midtbane-general Hagen for stort i en kamp hvor vi desperat trenger mer ball-innehav.

I andreomgang ser vi ut til å komme mer i gang, men i motsetning til tidligere i år når vi har hentet opp underlege så får vi en i trynet og motivasjonen til å jobbe videre dør ut. Det må vi lære av, det er nok av eksempler på lag som har hentet opp en 3 målsledelse på 30 min. Mandag kveld ville det seg ikke, og vi får muligheten til å reise kjerringa mot Strømsgodset 3 allerede Søndag.

 

Laget: Bjørn, Jalli (Jonas fra 70 min), Pål, David, Steffen, Kim, Alex (Kent fra 20 min), Hagen, Per Arne, Rudi, Henrik, Klaus (Holth fra 70 min) 

Møt opp på fort MIF std Søndag kl 19.00!