Steinberg Fotball har gleden av å presentere en signering som kan vise seg å bli viktig i kampen om opprykk til 3 divisjon. 

 

 

Signering nr 1 er den ekstremt raske og sterke spissen Nader Dahman som har terminert sin kontrakt med andredivisjonsklubben IBK for å skyte Steinberg opp til 3 divisjon. Nader har fått begrenset med tid å a-laget til IBK, men har bemerket seg med hele 8 mål på IBK 2. Vargarna har tapt det meste, og det forteller derfor om en solid prestasjon av unggutten. Nader gir oss bredde i en posisjon vi har hatt få alternativer, og ekstremferdighetene til Nader skapte store problemer for oss tidligere i vår. 

 

Vi ønsker Nader velkommen.

 

Med en bråte spillere som har lyst til å ikle seg den hvite og røde drakten, må vi begrense antallet spillere vi tar inn. Steinberg har en svært sterk tropp som har levert godt hele våren, og som er i stand til å prestere tilsvarende også på høsten. En noe sviktende treningshverdag kan ha vært medvirkende til de svake resultatene de siste tre rundene, men med noe påfyll samt spillere tilbake fra skader så bør vi levere som tidligere i sesongen igjen. Fremtiden er både lys og spennende for våre gutter.