Onsdagens treningskamp i vanvittig varme endte 3-0 til Steinberg.

 

 

 

Onsdag kveld var det duket for treningskamp mellom Steinberg og Mif jr elite på Steinberg gress. Kampen har blitt en tradisjon da Steinberg er i oppkjøringsfase til andre halvdel av sesongen, mens Mif jr på sin side forbereder seg til Norway Cup. 

 

Kampen starter forholdsvis svakt for Steinberg sin del, og stikk i strid med gameplan bearbeider vi for lite og virker stort sett litt stresset med ball (noe vi så i slutten av denne sesongen). 

Etterhvert kommer vi oss mer med i kampen, og de siste 20-25 minuttene dominerer vi mer og mer. Det første målet er således et godt eksempel på hvordan vi ønsker å fremstå, vi bearbeider godt og et tidlig legg fra Martin Trolsrud finner David Meyer som har sneket seg bak forsvarsrekka til Mif. Meyern "karatesparker" ballen i goalen over keeper fra ca 16 m, godt gjort! David så sharp ut igjen, og det lover godt for høsten.

 

I andreomgang fortsetter Steinberg dominansen og fullfører matchen solid med 3-0 seier. 

Alle fikk minst 45 minutter, og alt i alt var det en god gjennomkjøring for oss. Nader Dahman fikk sin debut, og leverte varene fra første spark. Stor arbeidskapasitet, godt tempo, bryter mange baller høyt oppe i banen og skaffer straffe som han selv setter. Meget bra.

To prøvespillere fikk også sjansen, og iløpet av neste uke vil det bli tatt en avgjørelse om de før kontrakt. 

Vi ønsker våre brune venner lyke til i Norwa cup, og håper de tar gullet med seg hjem!